Hello, the logo disappeared from the site, it is in the admin panel of the wordpress, but it does not appear on the site.In the browser code, I saw the cache link(cache.skin.css? Ver=1569266696) in its section, opening it, I got this code:
#mega_main_menu .nav_logo
{
display: block;
vertical-align: top;
float: left;
position: relative;
z-index: 2100;
}
#mega_main_menu .nav_logo .logo_link
{
display: block;
padding: 0px 17px;
margin: 0px;
vertical-align: middle;
position: relative;
z-index: 2100;
}
#mega_main_menu .nav_logo .logo_link img
{
max-height: 99%;
width: auto;
max-width: 100%;
position: relative;
vertical-align: middle;
 I can’t understand, the logo is blocking me? tell me what’s wrong, I’ve already cleaned everything, deleted it too much, but still nothing(

1 Answers 1

from here your site is very poorly visible, so it will be very difficult to answer correctly
  • and from where you will see the beam?) already really broke her head – Ugliest50 Sep 25 '19 at 23:22
  • [[ttalia]], with a link to a page with a problem opening just a wonderful view – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 04:36
  • [[tuxfighter]], and then what is the problem, why the logo is not displayed in the menu, was it before, then disappeared somewhere? – Ugliest50 Sep 26 '19 at 08:38
  • [[ttalia]], which word in the phrase"link to the page with the problem" do not you understand? – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 09:50
  • [[tuxfighter]],
    Here is the link to the problem page:
    https://grandbgroup.com/
    – Ugliest50 Sep 26 '19 at 10:56
  • [[ttalia]],
    Logo displayed
    – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 11:02
  • [[tuxfighter]], no, it’s so far I have added the block separately and temporarily put it there.And before the logo was displayed in the menu itself where the orange part. – Ugliest50 Sep 26 '19 at 11:06
  • [[ttalia]] and what did you do before he disappeared? – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 11:29
  • Well, if you think straight, I installed a cache plugin, image optimization and a watermark, three plugins. – Ugliest50 Sep 26 '19 at 11:38
  • turn them off one by one.Start with optimization by clearing its cache – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 12:04
  • [[tuxfighter]], I tried it.Turned it off in turn, then deleted them altogether.Cleared the cache.And nothing( – Ugliest50 Sep 26 '19 at 12:27
  • I still moved the site to another hosting, could it somehow affect? – Ugliest50 Sep 26 '19 at 13:18
  • [[ttalia]], watching how they transferred – Defeated Donkey Sep 26 '19 at 13:32
  • [[tuxfighter]], it wasn’t transferred by me but by hosting specialists, I already reset all the settings in the subject and zero(((( – Ugliest50 Sep 26 '19 at 14:01